top of page
IMG_1760.jpg

TRANSPORT

TRANSPORT

Via de weg, het spoor, over zee of door de lucht. Wij transporteren uw goederen met de grootste zorg en op een manier die u het beste past. Normaal transport, speciaal transport of een spoedtransport. Uw goederen zijn bij ons in de juiste handen.

WEGVERVOER

Wij hebben de mogelijkheid om met eigen materieel uw goederen nationaal te transporteren. Ook internationale transporten kunnen wij voor u organiseren, hiervoor maken wij gebruik van onze vaste partners. 

TREIN

Samen met onze vaste partner kunnen wij uw transport per spoor aanbieden vanuit Azië. De trein is een prima alternatief wanneer de doorlooptijden van zeevracht te lang duren en de kosten van luchtvracht te hoog zijn.

ZEEVRACHT

Wij organiseren het transport van uw producten vanaf uw leverancier naar de dichtstbijzijnde zeehaven, waarna deze per container verscheept worden naar Rotterdam of Antwerpen.

LUCHTVRACHT

Luchtvracht is nog altijd de snelste manier van transporteren. Wanneer u met spoed uw producten nodig heeft, is luchtvracht een goede optie. Wij verzorgen deze vanuit de dichtstbijzijnde luchthaven bij uw leverancier in de buurt naar de gewenste bestemming.

IMG_1342.jpg
IMG_1614.jpg

SPECIAAL
TRANSPORT

Met de ervaring van ons team in speciaal transport van bijvoorbeeld boten, haspels, machines en dergelijke kunnen wij dit transport met de hoogte prioriteit en kwaliteit voor u verzorgen.

SPOED TRANSPORT

Door gebruik te maken van ons eigen materieel, waaronder trucks en trailers, bakwagens en bestelwagens kunnen wij flexibel en snel reageren op uw behoefte, zowel nationaal als internationaal.

JIT (JUST IN TIME)

Doordat wij gebruik maken van eigen transportmiddelen kunnen wij flexibel reageren op uw vraag en kunnen wij uw producten op het gewenste tijdstip leveren.

Heeft u nog vragen? 

IMG_8215 bewerkt.png
bottom of page